rozšírené
vyhľadávanie

ingrediencie
Pridaj do zoznamu
náročnosť
kategória
dĺžka prípravy

škola pečenia

Jozefína Zaúkolcová radí

téma:

Vyklopenie torty z formy

Vyklopenie torty z formy

Tortu po upečení treba uvoľniť po okrajoch nožom a nechať ho chvíľu chladnúť. Potom sa odstráni okraj formy a tortu sa vyklopí na sito alebo mriežkovou podložku, aby sa odparila. Možno ho vyklopiť aj na pomúčenú dosku a tam ho nechať úplne vychladnúť.

Pridal/a:
Palmarín / 06.10.2013

podobné rady od odborníka

  • Napĺňanie rezov Napĺňanie rezov

    Rez rozrežeme na 2 - 3 časti. Na tácku položíme spodnú časť ...

    Pridal/a:
    / 06.10.2013
  • Vajcia Vajcia

    Výrazne ovplyvňujú kvalitu cesta. Sú jednou z najdôležitejších ...

    Pridal/a:
    / 12.11.2013
  • Želatina Želatina

    Je to chuťovo neutrálny prípravok vyrobený z prírodných surovín ...

    Pridal/a:
    / 12.11.2013
zobraz všetky rady od odborníka

podobné otázky od gazdiniek

  • marcipán

    Ahojte, mám otázočku. Raz som si kúpila marcipán či fondan už ani neviem čo to bolo, že si ozdobím respektíve obalim tortu ale nepdarilo sa mi. Prosím, poradte mi ako mám pracovať s fondamom alebo s marcipánom a aký mám kúpiť? Ďakujem Vám za odpoveď. :-)

    Pridal/a:
    Mati / 11.12.2013
zobraz všetky otázky od gazdiniek
perníčky radia