rozšírené
vyhľadávanie

ingrediencie
Pridaj do zoznamu
náročnosť
kategória
dĺžka prípravy

Čokoládovo-višňová torta

Je úžasná a chutná, vhodná na Valentína.

postup:

  • 1. Žĺtky, vanilkový cukor a cukor vymiešame do peny, pridáme olej, múku a prášok do pečiva a kôru z citróna. Potom vyšľaháme sneh a pomaly vymiešame žĺtka.  Pečieme pri 160-180 stupňov 45 min. Necháme vychladiť a rozrežeme na 3 časti.

  • 2. Z mlieka, cukru a pudingového prášku uvaríme tuhý puding. Heliu rozmiešame a vychladnutú kašu do nej vmiešame.

  • 3. Plnku rozdelíme: 1/3 plnky premiešame s nasekaným ananásovým kompótom, touto hmotou potom plníme vnútro torty. 2/3 plnky necháme na ozdobu a ozdobíme podľa fantázie.

  • 4. Na Valentína prajem všetkým sladkú chuť !

pridaj recept

recept upiekli:

Zatiaľ nebola pridaná žiadna fotografia.
Ak máš fotografiu tohoto receptu, zaregistruj sa a získaj z toho plynúce výhody.

Čokoládovo-višňová torta

Je úžasná a chutná, vhodná na Valentína.

Hodnoť recept:
Pridal/a: / 05.06.2013
  • Celkový čas
    prípravy:
    120 min.
  • Počet
    porcií:
    -
  • Čas
    pečenia:
    45 min.
  • Teplota
    pečenia:
    170 ˚C
  • Náročnosť
    prípravy:
    ťažšie
6 ks vajce
150 g cukor kryštálový
1/2 dl olej
160 g múka polohrubá
1 bal. prášok do pečiva
5 lyžička kakao
3,5 dl kompót višňový
50 g cukor kryštálový
1 bal. Zlatý klas
voda
4 ks vajce
100 g cukor kryštálový
4 lyžička kakao
250 g Helia
troška rum
perníčky radia