rozšírené
vyhľadávanie

ingrediencie
Pridaj do zoznamu
náročnosť
kategória
dĺžka prípravy

Čokoládový cheescake

Veľmi chutný a voňavý dezert na akúkoľvek príležitosť

postup:

  • 1. Keksy rozdrvíme najemno a spojíme so zmäknutým Palmarinom. Keksíkovú zmes natlačíme na dno tortovej formy, ktorú máme vystlanú papierom na pečenie. Zmiešame ricottu, smotanu, vajce, práškový cukor, kakao (alebo roztopenú čokoládu), citrónovú kôru a vanilkový extrakt. Náplň nalejeme na keksíkový základ a dáme piecť na 150 °C približne 40 - 45 minút. Cheescake necháme vychladnúť a potom dáme na noc do chladničky.

pridaj recept

recept upiekli:

Zatiaľ nebola pridaná žiadna fotografia.
Ak máš fotografiu tohoto receptu, zaregistruj sa a získaj z toho plynúce výhody.

Čokoládový cheescake

Veľmi chutný a voňavý dezert na akúkoľvek príležitosť

Hodnoť recept:
Pridal/a: / 17.11.2013
  • Celkový čas
    prípravy:
    25 min.
  • Počet
    porcií:
    -
  • Čas
    pečenia:
    45 min.
  • Teplota
    pečenia:
    150 ˚C
  • Náročnosť
    prípravy:
    ľahké
70 g Palmarín
500 g ricotta
150 g sušienky kakaové
1 ks vajce
250 ml kyslej smotany
130 g cukor práškový
4 lyžica kakao
1 lyžička vanilkový extrakt
1 ks citrónová kôra strúhaná

Produkt v recepte:
Palmarín

perníčky radia