rozšírené
vyhľadávanie

ingrediencie
Pridaj do zoznamu
náročnosť
kategória
dĺžka prípravy

Cuketový (jablčný) perník

Perník je jemný, a dá sa robiť na viac spôsobov. Vyskúšajte ho aj vy podľa tohto fotoreceptu.

postup:

  • Cuketový (jablčný) perník

    1. Pripravíme si suroviny

  • Cuketový (jablčný) perník

    2. Vymiešame vajíčka s práškovým, vanilkovým a škoricovým cukrom.

  • Cuketový (jablčný) perník

    3. Postupne pridáme tekuté suroviny s cuketou (jablkami) a pridáme múku s práškom do perníka, ak náhodou nemáme prášok do perníka, dáme prášok do pečiva a perníkové korenie.

  • Cuketový (jablčný) perník

    4. Cesto vylejeme na vymastený a múkou vysypaný plech a dáme piecť do predhriatej rúry.

  • Cuketový (jablčný) perník

    5. Hotový a vychladnutý koláč potrieme marhuľovým lekvárom a posypeme kokosovou múčkou.

Zobraz ako obrázkový postup

pridaj recept

recept upiekli:

Zatiaľ nebola pridaná žiadna fotografia.
Ak máš fotografiu tohoto receptu, zaregistruj sa a získaj z toho plynúce výhody.

Cuketový (jablčný) perník

Perník je jemný, a dá sa robiť na viac spôsobov. Vyskúšajte ho aj vy podľa tohto fotoreceptu.

Hodnoť recept:
Pridal/a: / 08.08.2014
  • Celkový čas
    prípravy:
    10 min.
  • Počet
    porcií:
    30
  • Čas
    pečenia:
    10 min.
  • Teplota
    pečenia:
    200 ˚C
  • Náročnosť
    prípravy:
    ľahké
cesto
3 ks vajcia
400 g Práškový cukor
400 g polohrubá múka
1 ks prášok do perníka
500 g struhaná cuketa alebo jablká
2 dl olej
2 lyžica kakao
1 ks vanilkový cukor
1 ks škoricový cukor
perníčky radia