rozšírené
vyhľadávanie

ingrediencie
Pridaj do zoznamu
náročnosť
kategória
dĺžka prípravy

Gaštanové kocky

Lahodný krémovo šľahačkový dezert..

postup:

  • 1. Príprava cesta: Celé vajcia vyšľaháme so 6 lyžicami kryštálového cukru do peny, pridáme Palmarin, kakao, múku a prášok do pečiva. Vymiešané cesto vylejeme na plech pokrytý papierom na pečenie a pečieme 20min. 

  • 2. Príprava prvého krému: Z 250 ml mlieka a Zlatého klasu uvaríme hustý puding, necháme vychladnúť. Zvlášť vymiešame Heliu, 4 lyžice práškového cukru a gaštanové pyré. Spojíme s pudingom a premiešame. Hotový krém natrieme na vychladnutý korpus. 

  • 3. Príprava druhého krému: 4 lyžice kryštálového cukru upálime na karamel, zalejeme 300 ml mlieka, povaríme a necháme vychladnúť. Potom zmiešame so šľahačkami a dotuha vyšľaháme. Hotovou šľahačkou potrieme zákusok. Vrch posypeme postrúhanými orieškami.

pridaj recept

recept upiekli:

Zatiaľ nebola pridaná žiadna fotografia.
Ak máš fotografiu tohoto receptu, zaregistruj sa a získaj z toho plynúce výhody.

Gaštanové kocky

Lahodný krémovo šľahačkový dezert..

Hodnoť recept:
Pridal/a: / 05.06.2013
  • Celkový čas
    prípravy:
    30 min.
  • Počet
    porcií:
    -
  • Čas
    pečenia:
    20 min.
  • Teplota
    pečenia:
    180 ˚C
  • Náročnosť
    prípravy:
    ťažšie
50 g Palmarín
100 g Helia
6 lyžica múka polohrubá
10 lyžica cukor kryštálový
250 g gaštanové pyré (rozmixované gaštany)
2 ks šľahačka prášková
4 lyžica cukor práškový
12 g kypriaci prášok do pečiva
40 g krémový prášok Zlatý klas
1 lyžica kakao
4 ks vajcia
550 ml mlieko

Produkt v recepte:
Palmarín

perníčky radia