rozšírené
vyhľadávanie

ingrediencie
Pridaj do zoznamu
náročnosť
kategória
dĺžka prípravy

Horká čokoláda s chrumkavou krustou

Chutné sladké koláčiky ku káve aj čaju.

postup:

  • 1. Palmarin, práškový cukor a 50 g medu rozpustíme tak aby, sa nám to nepripálilo. Odstavíme a primiešame preosiatu hladkú múku. Necháme 24 hodín odležať. 

  • 2. Odstáte cesto rozvaľkáme na tenký plát a vykrajujeme kolieska. Ukladáme ich na silikónový plát alebo mastný papier. Pečieme v rúre, tak aby skaramelzovali (cca 5 minút).

  • 3. Smotanu, Heliu, 10 g medu alebo glukózy prevaríme, pridáme čokoládu a poriadne rozmiešame. Necháme čiastočne stuhnúť. 

  • 4. Pomocou cukrárskeho vrecka striekame na upečené medové kolieska.

pridaj recept

recept upiekli:

Zatiaľ nebola pridaná žiadna fotografia.
Ak máš fotografiu tohoto receptu, zaregistruj sa a získaj z toho plynúce výhody.

Horká čokoláda s chrumkavou krustou

Chutné sladké koláčiky ku káve aj čaju.

Hodnoť recept:
Pridal/a: / 05.06.2013
  • Celkový čas
    prípravy:
    20 min.
  • Počet
    porcií:
    -
  • Čas
    pečenia:
    5 min.
  • Teplota
    pečenia:
    160 ˚C
  • Náročnosť
    prípravy:
    ľahké
60 g Palmarín
60 g Helia
42 g múka hladká špeciál
60 g cukor práškový
125 g smotana na šľahanie 33%
250 g čokoláda horká
60 g med

Produkt v recepte:
Palmarín

perníčky radia