rozšírené
vyhľadávanie

ingrediencie
Pridaj do zoznamu
náročnosť
kategória
dĺžka prípravy

Kinder Mliečny rez

Vyrobte si doma vlastné tmavo-biele rezy. Vynikajúca chuť koláča poteší každého, kto ho ochutná. Pozrite si fotopostup.

postup:

  • Kinder Mliečny rez

    1. Žĺtka vymiešame s cukrom až do peny, pridáme vodu, rozpustený Palmarin a zamiešame. Pridáme preosiatu múku, zmiešanú s kakaom a obidvoma kypriacimi práškami. Dobre zamiešame. Vyšľaháme tuhý sneh z bielkov a opatrne zamiešame do cesta. Cesto rozdelíme na dve polovice a každú zvlášť upečieme na plechu vyloženom papierom na pečenie. Pečieme na 180°C približne 10-12 minút.

  • Kinder Mliečny rez

    2. Pripravíme si krém - obidva druhy cukru vysypeme do mlieka a za občasného miešania necháme zovrieť. Pridáme želatínu a na miernom ohni miešame, kým sa želatína nerozpustí. Vyšľaháme šľahačku a pomaly prilievame želatínové mlieko. Nanesieme na jeden upečený plát a prikryjeme druhým. Dáme na chvíľu do chladu. Zatiaľ si rozpustíme čokoládovú polevu a nanesieme na vychladnutý koláč.

Zobraz ako obrázkový postup

pridaj recept

recept upiekli:

Zatiaľ nebola pridaná žiadna fotografia.
Ak máš fotografiu tohoto receptu, zaregistruj sa a získaj z toho plynúce výhody.

Kinder Mliečny rez

Vyrobte si doma vlastné tmavo-biele rezy. Vynikajúca chuť koláča poteší každého, kto ho ochutná. Pozrite si fotopostup.

Hodnoť recept:
Pridal/a: / 05.06.2013
  • Celkový čas
    prípravy:
    30 min.
  • Počet
    porcií:
    -
  • Čas
    pečenia:
    10 min.
  • Teplota
    pečenia:
    180 ˚C
  • Náročnosť
    prípravy:
    ľahké
Palmarin
8 ks vajcia
200 g cukor kryštálový
6 lyžica voda
300 g múka hladká
6 lyžica kakao
1 ks kypriaci prášok do pečiva
1 ks kypriaci prášok do perníka
1 ks vanilínový cukor
200 ml mlieko
1 bal. želatina
400 ml smotana na šľahanie 33%
čokoládová poleva
80 g Palmarín

Produkt v recepte:
Palmarín

perníčky radia