Sladké jednohubky s malinovou príchuťou.
1. Príprava piškótového korpusu: vajcia, kryštálový aj vanilkový cukor vyšľaháme do hustej peny. Pridáme preosiatu múku a zľahka primiešame rozpustený Palmarin s 50 g bielej čokolády. Hmotu pomocou cukrárskeho vrecka nastriekame do Cerou vymastených foriem na koláčiky a pri teplote 180 °C pečieme 15 - 20 minút.
2. Príprava náplne: 50 g smotany a bielu čokoládu rozpustíme, pridáme malinový džem a primiešame 200 g vyšľahanej smotany na šľahanie. Pomocou vrecka striekame na piškótové koláčiky, navrch poukladáme maliny a dozdobíme čokoládou.
Zatiaľ nebola pridaná žiadna fotografia.
Ak máš fotografiu tohoto receptu, zaregistruj sa a získaj z toho plynúce výhody.
Sladké jednohubky s malinovou príchuťou.
25 g | Palmarín |
---|---|
100 g | cukor kryštálový |
110 g | múka hladká |
50 g | čokoláda mliečna |
100 g | čokoláda biela |
250 g | smotana na šľahanie 33% |
5 g | vanilínový cukor |
100 g | malinový džem |
50 g | maliny |
4 ks | vajcia |
20 ml | voda |