rozšírené
vyhľadávanie

ingrediencie
Pridaj do zoznamu
náročnosť
kategória
dĺžka prípravy

Pudingový makovník

Šťavnatý, jemný makový koláč, ktorý si ľahko pripravíte podľa fotopostupu.

postup:

  • Pudingový makovník

    1. Všetky ingrediencie spolu zmiešame a necháme postáť 3 minútky.

  • Pudingový makovník

    2. Uvaríme puding.

  • Pudingový makovník

    3. Prisypeme do cesta mak a zamiešame.

  • Pudingový makovník

    4. Na cesto poukladáme lyžičkou džem, lyžicou rozlejeme uvarený puding. Nakoniec lyžicou prejdeme po ceste, aby  puding, džem a cesto trošku splynuli.

  • Pudingový makovník

    5. Na hotový koláč vylejeme citrónovú polevu a necháme stuhnúť.

  • Pudingový makovník

    6. Pri príprave som použila Palmarin.

Zobraz ako obrázkový postup

pridaj recept

recept upiekli:

Zatiaľ nebola pridaná žiadna fotografia.
Ak máš fotografiu tohoto receptu, zaregistruj sa a získaj z toho plynúce výhody.

Pudingový makovník

Šťavnatý, jemný makový koláč, ktorý si ľahko pripravíte podľa fotopostupu.

Hodnoť recept:
Pridal/a: / 05.06.2013
  • Celkový čas
    prípravy:
    15 min.
  • Počet
    porcií:
    -
  • Čas
    pečenia:
    40 min.
  • Teplota
    pečenia:
    160 ˚C
  • Náročnosť
    prípravy:
    ľahké
2 šálka múka polohrubá
2 ks vajcia
1 ks kypriaci prášok do pečiva
1 šálka cukor kryštálový
1 ks Palmarín
250 g mak mletý
1 šálka ovsené vločky
1/2 šálka džem
1 ks vanilínový cukor
1 ks citrónová poleva
cera a múka na vymastenie a vysypanie plechu
perníčky radia