rozšírené
vyhľadávanie

ingrediencie
Pridaj do zoznamu
náročnosť
kategória
dĺžka prípravy

Susufi

Je nenáročný na prípravu a jeho chuť sa nedá ani opísať, treba skúsiť.

postup:

  • 1. Piškótové cesto: žĺtky vymiešame s cukrom, pridáme olej, mlieko, kakao, prášok do pečiva zmiešaný s múkou a sneh z bielkov. Dáme piecť na vymastený a hrubou múkou posypaný plech. Pečieme pri  teplote 150°C. Po upečení natrieme džemom, do ktorého pridáme trochu rumu. Na natretý koláč dáme ľubovoľné ovocie, najlepšie sú  banány, alebo čučoriedky . Na ovocie dáme 2 plnky.

  • 2. Plnka 1: z týchto surovín uvaríme hustú kašu a dáme vychladiť. Medzitým si zmiešame 200g Palmarinu a 100g práškového cukru. Po vychladnutí kaše obidve hmoty zmiešame dokopy a natrieme na ovocie.

  • 3. Plnka 2: zo 4 PL kryštálového cukru spravíme karamel, ktorý zalejeme s 2.5 dl teplého mlieka a rozvaríme. Necháme vychladnúť. Po vychladnutí pridáme 2 šľahačkové smotany v prášku a vyšľaháme. Natrieme na prvú plnku a vrch posypeme strúhanou čokoládou, alebo grankom. Dáme do chladničky stuhnúť.

pridaj recept

recept upiekli:

Zatiaľ nebola pridaná žiadna fotografia.
Ak máš fotografiu tohoto receptu, zaregistruj sa a získaj z toho plynúce výhody.

Susufi

Je nenáročný na prípravu a jeho chuť sa nedá ani opísať, treba skúsiť.

Hodnoť recept:
Pridal/a: / 05.06.2013
  • Celkový čas
    prípravy:
    30 min.
  • Počet
    porcií:
    -
  • Čas
    pečenia:
    20 min.
  • Teplota
    pečenia:
    150 ˚C
  • Náročnosť
    prípravy:
    ťažšie
3 ks vajce
300 g cukor práškový
1,5 dl mlieko
1 dl olej
250 g múka polohrubá
2 lyžica kakao
1 bal. prášok do pečiva
7 dl mlieko
2 bal. Zlatý klas
2 lyžica múka polohrubá
1 bal. vanilínový cukor
200 g Palmarín
100 g cukor práškový
4 lyžica cukor kryštálový
2,5 dl mlieko
2 bal. šľahačka prášková
čokoláda strúhaná
ovocie
perníčky radia