rozšírené
vyhľadávanie

ingrediencie
Pridaj do zoznamu
náročnosť
kategória
dĺžka prípravy

Tvarohové labute

Takéto krásne vyzerajúce koláčiky hravo zvládnete aj bez umeleckého nadania.

postup:

  • 1. Príprava cesta: vodu, Ceru a štipku soli dáme variť. Pridáme preosiatu múku, krátko porestujeme a čiastočne vychladíme. Pridáme vajíčka a vymiešame hladkú pálenú hmotu. Pomocou vrecka striekame na vymastené plechy a pri teplote 230 °C  pečieme zhruba 7 minút do svetlohnedej farby. 

  • 2. Príprava tvarohového krému: smotanu, vanilínový a krupicový cukor vyšľaháme. Pridáme do toho pasírovaný tvaroh a vytvoríme krém. 

  • 3. Po upečení a vychladnutí labute rozkrojíme a naplníme ľahkým tvarohovým krémom pomocou cukrárskeho vrecka. 

pridaj recept

recept upiekli:

Zatiaľ nebola pridaná žiadna fotografia.
Ak máš fotografiu tohoto receptu, zaregistruj sa a získaj z toho plynúce výhody.

Tvarohové labute

Takéto krásne vyzerajúce koláčiky hravo zvládnete aj bez umeleckého nadania.

Hodnoť recept:
Pridal/a: / 05.06.2013
  • Celkový čas
    prípravy:
    20 min.
  • Počet
    porcií:
    -
  • Čas
    pečenia:
    7 min.
  • Teplota
    pečenia:
    200 ˚C
  • Náročnosť
    prípravy:
    ťažšie
90 g Cera
220 g múka hladká špeciál
50 g cukor krupicový
250 g smotana na šľahanie 33%
250 g tvaroh - pasírovaný
25 g vanilínový cukor
6 ks vajcia
štipka soľ
300 g voda

Produkt v recepte:
Cera

perníčky radia