rozšírené
vyhľadávanie

ingrediencie
Pridaj do zoznamu
náročnosť
kategória
dĺžka prípravy

Tvarohový zákusok

Jemný tvarohový koláčik s kyslastým želé na vrchu. Jednoduchý fotopostup pre každého.

postup:

  • Tvarohový zákusok

    1. 250g práškového cukru vymiešame so žĺtkami, pridáme Palmarin, ďalej pridáme vyšľahaný sneh, kakao a múku s práškom do pečiva. Vylejeme na plech pokrytý papierom na pečenie. Dáme piecť.

  • Tvarohový zákusok

    2. Upečený biskvit necháme vychladnúť. Plnka: Tvaroh vymiešame s cukrom. Vyšľaháme smotanu a pridáme vanilkovým cukrom. Do vyšľahanej smotany primiešame tvaroh. Plnku natrieme na biskvit.

  • Tvarohový zákusok

    3. Želatína: vodu s cukrom a Zlatým klasom uvaríme na kašu, necháme mierne vychladnúť. Nalejeme na na plnku.

Zobraz ako obrázkový postup

pridaj recept

recept upiekli:

Zatiaľ nebola pridaná žiadna fotografia.
Ak máš fotografiu tohoto receptu, zaregistruj sa a získaj z toho plynúce výhody.

Tvarohový zákusok

Jemný tvarohový koláčik s kyslastým želé na vrchu. Jednoduchý fotopostup pre každého.

Hodnoť recept:
Pridal/a: / 05.06.2013
  • Celkový čas
    prípravy:
    50 min.
  • Počet
    porcií:
    -
  • Čas
    pečenia:
    10 min.
  • Teplota
    pečenia:
    220 ˚C
  • Náročnosť
    prípravy:
    ľahké
250 g cukor práškový
250 g Palmarín
6 ks vajcia
2 lyžica kakao
160 g múka polohrubá
1 bal. prášok do pečiva
500 g tvaroh nízkotučný ( jemný)
200 g cukor práškový
5 dl smotana na šľahanie 33%
2 bal. vanilínový cukor
2 bal. Zlatý klas
200 g cukor kryštálový
8 dl voda
perníčky radia