Cera predstavuje tradičnú značku rastlinného pokrmového tuku. Tento rastlinný tuk je vyrobený špeciálnym technologickým postupom, ktorý ho predurčuje na jeho širšie použitie. Ide o 100%, „nefalšovaný“ tuk. Je určená predovšetkým na prípravu čokoládovej polevy. Stačí vám jednoduchý pomer 1:2 (CERA : čokoláda na varenie), ktoré spolu rozpustíte vo vodnom kúpeli a vaša poleva na koláči alebo torte bude tuhá, hutná a krásne lesklá.
/250g/
Rastlinný tuk Helia je tuk s jemnou, mäkšou konzistenciou, určený na prípravu krémov do zákuskov alebo plniek do torty a na prípravu rôznych iných krémov (napr. do croissantov). Jej zloženie zabezpečuje dobrú šľahateľnosť krému a jeho hladkú, penovú a vláčnu štruktúru. Naše staré mamy ju poznali pod starým názvom Visa a jej výborná kvalita a vhodnosť na krémy sa rokmi nezmenila.
/250g/
Vybrané zloženie tohto tuku a špeciálny technologický postup jeho výroby sú zárukou toho, že cesto vyrobené z tohto tuku na pečenie bude mať požadovaný objem, vláčnosť, mäkkosť, príjemnú chuť a jemnú štruktúru. Nečudo, že tento tuk na pečenie využívali už naše pra-babičky a babičky. S Palmarinon sa váš koláč vždy podarí.
/250g/