rozšírené
vyhľadávanie

ingrediencie
Pridaj do zoznamu
náročnosť
kategória
dĺžka prípravy

Cera
expertka na polevy

Cera

Helia krémová
odborníčka na krémy

Helia krémová

Palmarin
špecialista na pečenie

Palmarin

Cera
expertka na polevy

Cera predstavuje tradičnú značku rastlinného pokrmového tuku. Tento rastlinný tuk je vyrobený špeciálnym technologickým postupom, ktorý ho predurčuje na jeho širšie použitie. Ide o 100%, „nefalšovaný“ tuk. Je určená predovšetkým na prípravu čokoládovej polevy. Stačí vám jednoduchý pomer 1:2 (CERA : čokoláda na varenie), ktoré spolu rozpustíte vo vodnom kúpeli a vaša poleva na koláči alebo torte bude tuhá, hutná a krásne lesklá.

/250g/

Helia krémová
odborníčka na krémy

Rastlinný tuk Helia je tuk s jemnou, mäkšou konzistenciou, určený na prípravu krémov do zákuskov alebo plniek do torty a na prípravu rôznych iných krémov (napr. do croissantov). Jej zloženie zabezpečuje dobrú šľahateľnosť krému a jeho hladkú, penovú a vláčnu štruktúru. Naše staré mamy ju poznali pod starým názvom Visa a jej výborná kvalita a vhodnosť na krémy sa rokmi nezmenila.

/250g/

Palmarin
špecialista na pečenie

Vybrané zloženie tohto tuku a špeciálny technologický postup jeho výroby sú zárukou toho, že cesto vyrobené z tohto tuku na pečenie bude mať požadovaný objem, vláčnosť, mäkkosť, príjemnú chuť a jemnú štruktúru. Nečudo, že tento tuk na pečenie využívali už naše pra-babičky a babičky. S Palmarinon sa váš koláč vždy podarí.

/250g/

perníčky radia