Bazalkové krekry sú vhodné na piknik alebo oslavu s priateľmi. Pripravte si ich rýchlo a jednoducho podľa nášho fotopostupu s receptom.
1. Všetky suroviny dáme do misky a vypracujeme ručne cesto, ktoré zabalíme do potravinárskej fólie a vložíme do chladničky na 1,5 - 2 hodiny. Za ten čas sa chute prepoja a s cestom sa bude lepšie pracovať. Po uplynutí tejto doby cesto vyberieme, rozvaľkáme na pomúčenej doske na hrúbku asi 4mm.
2. Vykrajujeme vhodnými formičkami akékoľvek tvary.
3. Naukladáme na plech vyložený papierom na pečenie, môžme potrieť aj rozšľahaným vajíčkom.
4. Vložíme do vyhriatej rúry, teplota 190 °C a pečieme 15 - 20 minút. Sledujeme, keďže každá rúra pečie inak.
Zatiaľ nebola pridaná žiadna fotografia.
Ak máš fotografiu tohoto receptu, zaregistruj sa a získaj z toho plynúce výhody.
Bazalkové krekry sú vhodné na piknik alebo oslavu s priateľmi. Pripravte si ich rýchlo a jednoducho podľa nášho fotopostupu s receptom.