rozšírené
vyhľadávanie

ingrediencie
Pridaj do zoznamu
náročnosť
kategória
dĺžka prípravy

Bazalkové krekry

Bazalkové krekry sú vhodné na piknik alebo oslavu s priateľmi. Pripravte si ich rýchlo a jednoducho podľa nášho fotopostupu s receptom.

postup:

  • Bazalkové krekry

    1. Všetky suroviny dáme do misky a vypracujeme ručne cesto, ktoré zabalíme do potravinárskej fólie a vložíme do chladničky na 1,5 - 2 hodiny. Za ten čas sa chute prepoja a s cestom sa bude lepšie pracovať. Po uplynutí tejto doby cesto vyberieme, rozvaľkáme na pomúčenej doske na hrúbku asi 4mm.

  • Bazalkové krekry

    2. Vykrajujeme vhodnými formičkami akékoľvek tvary.

  • Bazalkové krekry

    3. Naukladáme na plech vyložený papierom na pečenie, môžme potrieť aj rozšľahaným vajíčkom.

  • 4. Vložíme do vyhriatej rúry, teplota 190 °C a pečieme 15 - 20 minút. Sledujeme, keďže každá rúra pečie inak.

pridaj recept

recept upiekli:

Zatiaľ nebola pridaná žiadna fotografia.
Ak máš fotografiu tohoto receptu, zaregistruj sa a získaj z toho plynúce výhody.

Bazalkové krekry

Bazalkové krekry sú vhodné na piknik alebo oslavu s priateľmi. Pripravte si ich rýchlo a jednoducho podľa nášho fotopostupu s receptom.

Hodnoť recept:
Pridal/a: / 12.07.2014
  • Celkový čas
    prípravy:
    -
  • Počet
    porcií:
    -
  • Čas
    pečenia:
    15 - 20 min.
  • Teplota
    pečenia:
    190 ˚C
  • Náročnosť
    prípravy:
    ľahké
cesto
500 g polohrubá múka
2 dl šľahačková smotana
250 g Palmarín
1 lyžička soľ
2 lyžička bazalka sušená
0,5 lyžička sóda bikarbóna

Produkt v recepte:
Palmarín

perníčky radia