rozšírené
vyhľadávanie

ingrediencie
Pridaj do zoznamu
náročnosť
kategória
dĺžka prípravy

Broskyňovo perníkové kocky so šľahačkou

Broskyne môžete zameniť aj za nektárinky :)

postup:

  • 1. Piškótové cesto: Vajcia s cukrom vyšľaháme, pridáme sneh z bielkov, rozpustený Palmarin a mlieko. Nakoniec primiešame preosiatu múku s kypriacim práškom do pečiva. Hotovú hmotu rozotrieme na plech pokrytý papierom a zarovnáme. Poukladáme očistené nakrájané broskyne a nasekané vlašské orechy. Pri teplote 180 °C pečieme 30 minút. Po upečení a vychladnutí polejeme ozdobíme vyšľahanou šľahačkou.

pridaj recept

recept upiekli:

Zatiaľ nebola pridaná žiadna fotografia.
Ak máš fotografiu tohoto receptu, zaregistruj sa a získaj z toho plynúce výhody.

Broskyňovo perníkové kocky so šľahačkou

Broskyne môžete zameniť aj za nektárinky :)

Hodnoť recept:
Pridal/a: / 02.10.2013
  • Celkový čas
    prípravy:
    50 min.
  • Počet
    porcií:
    -
  • Čas
    pečenia:
    30 min.
  • Teplota
    pečenia:
    180 ˚C
  • Náročnosť
    prípravy:
    ľahké
300 g hladkej múky
225 g Práškový cukor
2 ks vajcia
220 g mlieko
150 g Palmarín
1 bal. kypriaci prášok do perníka
200 g Broskyne
50 g vlašské orechy sekané
100 g Smotana 33% vyšľahaná
perníčky radia