Broskyne môžete zameniť aj za nektárinky :)
1. Piškótové cesto: Vajcia s cukrom vyšľaháme, pridáme sneh z bielkov, rozpustený Palmarin a mlieko. Nakoniec primiešame preosiatu múku s kypriacim práškom do pečiva. Hotovú hmotu rozotrieme na plech pokrytý papierom a zarovnáme. Poukladáme očistené nakrájané broskyne a nasekané vlašské orechy. Pri teplote 180 °C pečieme 30 minút. Po upečení a vychladnutí polejeme ozdobíme vyšľahanou šľahačkou.
Zatiaľ nebola pridaná žiadna fotografia.
Ak máš fotografiu tohoto receptu, zaregistruj sa a získaj z toho plynúce výhody.
Broskyne môžete zameniť aj za nektárinky :)
300 g | hladkej múky |
---|---|
225 g | Práškový cukor |
2 ks | vajcia |
220 g | mlieko |
150 g | Palmarín |
1 bal. | kypriaci prášok do perníka |
200 g | Broskyne |
50 g | vlašské orechy sekané |
100 g | Smotana 33% vyšľahaná |