rozšírené
vyhľadávanie

ingrediencie
Pridaj do zoznamu
náročnosť
kategória
dĺžka prípravy

Broskyňový koláč s posýpkou

Broskyňové potešenie v každom ročnom období. Pozrite si fotopostup.

postup:

  • Broskyňový koláč s posýpkou

    1. Vajcia, cukor, mlieko, prášok do pečiva, tuk a múku dáme do misy a vypracujeme hladké cesto.

  • Broskyňový koláč s posýpkou

    2. Cesto vylejeme na vymastený a múkou vysypaný plech a poukladáme naň pokrájané broskyne.

  • Broskyňový koláč s posýpkou

    3. Pripravíme si posýpku z hrubej múky, cukru a Palmarinu. Dáme na ovocie. Pečieme asi 20min. pri teplote 180°C.

Zobraz ako obrázkový postup

pridaj recept

recept upiekli:

Zatiaľ nebola pridaná žiadna fotografia.
Ak máš fotografiu tohoto receptu, zaregistruj sa a získaj z toho plynúce výhody.

Broskyňový koláč s posýpkou

Broskyňové potešenie v každom ročnom období. Pozrite si fotopostup.

Hodnoť recept:
Pridal/a: / 05.06.2013
  • Celkový čas
    prípravy:
    15 min.
  • Počet
    porcií:
    -
  • Čas
    pečenia:
    20 min.
  • Teplota
    pečenia:
    180 ˚C
  • Náročnosť
    prípravy:
    ľahké
Cera na vymastenie plechu a múka na posypanie
3 ks vajcia
300 g cukor práškový
2 dl mlieko
1 bal. prášok do pečiva
1 ks Palmarín
500 g múka polohrubá
1 broskyňový kompót
100 g múka hrubá
100 g cukor kryštálový
100 g Palmarín
1 CERA na vymastenie plechu (papier na pečenie)

Produkt v recepte:
Palmarín

perníčky radia