Je úžasná a chutná, vhodná na Valentína.
1. Žĺtky, vanilkový cukor a cukor vymiešame do peny, pridáme olej, múku a prášok do pečiva a kôru z citróna. Potom vyšľaháme sneh a pomaly vymiešame žĺtka. Pečieme pri 160-180 stupňov 45 min. Necháme vychladiť a rozrežeme na 3 časti.
2. Z mlieka, cukru a pudingového prášku uvaríme tuhý puding. Heliu rozmiešame a vychladnutú kašu do nej vmiešame.
3. Plnku rozdelíme: 1/3 plnky premiešame s nasekaným ananásovým kompótom, touto hmotou potom plníme vnútro torty. 2/3 plnky necháme na ozdobu a ozdobíme podľa fantázie.
4. Na Valentína prajem všetkým sladkú chuť !
Zatiaľ nebola pridaná žiadna fotografia.
Ak máš fotografiu tohoto receptu, zaregistruj sa a získaj z toho plynúce výhody.
Je úžasná a chutná, vhodná na Valentína.
6 ks | vajce |
---|---|
150 g | cukor kryštálový |
1/2 dl | olej |
160 g | múka polohrubá |
1 bal. | prášok do pečiva |
5 lyžička | kakao |
3,5 dl | kompót višňový |
50 g | cukor kryštálový |
1 bal. | Zlatý klas |
voda | |
4 ks | vajce |
100 g | cukor kryštálový |
4 lyžička | kakao |
250 g | Helia |
troška | rum |