Chutné sladké koláčiky ku káve aj čaju.
1. Palmarin, práškový cukor a 50 g medu rozpustíme tak aby, sa nám to nepripálilo. Odstavíme a primiešame preosiatu hladkú múku. Necháme 24 hodín odležať.
2. Odstáte cesto rozvaľkáme na tenký plát a vykrajujeme kolieska. Ukladáme ich na silikónový plát alebo mastný papier. Pečieme v rúre, tak aby skaramelzovali (cca 5 minút).
3. Smotanu, Heliu, 10 g medu alebo glukózy prevaríme, pridáme čokoládu a poriadne rozmiešame. Necháme čiastočne stuhnúť.
4. Pomocou cukrárskeho vrecka striekame na upečené medové kolieska.
Zatiaľ nebola pridaná žiadna fotografia.
Ak máš fotografiu tohoto receptu, zaregistruj sa a získaj z toho plynúce výhody.
Chutné sladké koláčiky ku káve aj čaju.
60 g | Palmarín |
---|---|
60 g | Helia |
42 g | múka hladká špeciál |
60 g | cukor práškový |
125 g | smotana na šľahanie 33% |
250 g | čokoláda horká |
60 g | med |