Je to receptík velmi jednoduchý, rýchlo hotový a čo je najdôležitejšie, aj veľmi chutný. Presvedčte sa pozrite si fotorecept.
1. Z cukru, mlieka, Palmarinu a kakaového prášku si uvaríme kašičku. Necháme úplne vychadnúť a prichystáme si ostatné suroviny.
2. Sypké suroviny si dáme do misky, premiešame, vlejeme vychladnutú kašičku, vajíčko, lekvár, hrozienka a orechy nasekané.
3. Všetko spolu zamiešame vareškou aby sme získali homogénnu zmes.
4. Zmes následne opatrne presunieme do vymastenej a polohrubou múkou vysypanej bábovkovej formy.
5. Formu vložíme, do STUDENEJ rúry a pečieme na 150 stupňoch cca 45-50 minut. Závisí kto má akú rúru. Treba kontrolovať priebežne stav cesta špajlou. Po upečení bábovku vyklopíme a necháme vychladnúť.
6. A kto nevydrží na vychladnutú bábovku tak si môže odrojiť už aj teplú. Tak ako som to spravila ja :) Dobrú chuť.
Zatiaľ nebola pridaná žiadna fotografia.
Ak máš fotografiu tohoto receptu, zaregistruj sa a získaj z toho plynúce výhody.
Je to receptík velmi jednoduchý, rýchlo hotový a čo je najdôležitejšie, aj veľmi chutný. Presvedčte sa pozrite si fotorecept.
250 ml | mlieko |
---|---|
160 g | Palmarín |
130 g | cukor kryštálový |
2 lyžica | kakao |
320 g | múka polohrubá |
2 lyžica | sekané vlašské orechy |
2 lyžica | marhuľový džem |
2 lyžica | hrozienka |
1 ks | vanilínový cukor |
1 ks | kypriaci prášok do pečiva |
1 ks | vajcia |