rozšírené
vyhľadávanie

ingrediencie
Pridaj do zoznamu
náročnosť
kategória
dĺžka prípravy

Kokosová ríbezľa

Výborný zákusok hlavne v horúcich letných dňoch, chladený je veľmi osviežujúci. Jednoduchý fotorecept vám zjednoduší pečenie. Pripravte si aj vy tento výborný kokosovo ríbezľový koláčik.

postup:

  • Kokosová ríbezľa

    1. Z Palmarínu, práškového cukru, žĺtkov, prášku do pečiva a oboch múk vypracujeme tuhšie lepkavé cesto, ktoré pomocou fólie utlačíme na dno plechu (plech musí byť vymastený a vysypaný múkou).

  • Kokosová ríbezľa

    2. Na cesto vysypeme primerané množstvo ríbezlí (najlepšie v pomere jedna tretina čiernych a dve tretiny červených), ak čierne ríbezle nemáme, použijeme iba červené. Ríbezle necukríme a pečieme zhruba 25 min pri teplote 180 stupňov.

  • Kokosová ríbezľa

    3. Počas pečenia z bielok vyšľaháme tuhý sneh, do ktorého pomaly zamiešame cukor a kokos.

  • Kokosová ríbezľa

    4. Kokosový sneh rozotrieme na upečený koláč a dáme zapiecť ešte na pár minút kým sneh nechytí zlatohnedú farbu.

Zobraz ako obrázkový postup

pridaj recept

recept upiekli:

Zatiaľ nebola pridaná žiadna fotografia.
Ak máš fotografiu tohoto receptu, zaregistruj sa a získaj z toho plynúce výhody.

Kokosová ríbezľa

Výborný zákusok hlavne v horúcich letných dňoch, chladený je veľmi osviežujúci. Jednoduchý fotorecept vám zjednoduší pečenie. Pripravte si aj vy tento výborný kokosovo ríbezľový koláčik.

Hodnoť recept:
Pridal/a: / 16.07.2014
  • Celkový čas
    prípravy:
    35 min.
  • Počet
    porcií:
    10
  • Čas
    pečenia:
    25 min.
  • Teplota
    pečenia:
    180 ˚C
  • Náročnosť
    prípravy:
    ľahké
cesto
200 g Palmarín
150 g Práškový cukor
6 ks žĺtok
1/2 g prášok do pečiva
150 g hruba múka
150 g polohrubá múka

Produkt v recepte:
Palmarín

plnka
podľa potreby g ríbezle červené
podľa potreby g ríbezle čierne
Sneh
6 ks bielka
150 g kokos
200 g Práškový cukor
perníčky radia