Jeho príprava je veľmi jednoduchá a chutí každej návšteve.
1. BB puding, 140 g práškového cukru, 150 g Palmarinu, 2 lyžice kakaa a 5 lyžíc umu na doske spracujeme na cesto. Cesto pomocou valčeka vyváľame na práškovom cukre a pomocou valčeka prenesieme na opačnú stranu plechu o rozmeroch 30x35 cm.
2. V miske si vymiešame plnku: 250 g kokosu, 1 salko, 200 g práškového cukru a 7 lyžíc rumu. Plnku rozotrieme na tmavé cesto na plechu. Vo vodnom kúpeli si roztopíme 200 g čokolády a 50 g Palmarinu. Roztopenú čokoládu rozotrieme na koláč. Necháme stuhnúť a pokrájame na tenké tyčinky.
Zatiaľ nebola pridaná žiadna fotografia.
Ak máš fotografiu tohoto receptu, zaregistruj sa a získaj z toho plynúce výhody.
Jeho príprava je veľmi jednoduchá a chutí každej návšteve.
1 ks | puding BB |
---|---|
140 g | cukor práškový |
150 g | Palmarín |
2 lyžica | kakao |
5 lyžica | rum |
250 g | kokos |
1 ks | salko |
200 g | cukor práškový |
7 lyžica | rum |
200 g | čokoláda |
50 g | Cera |