Úžasný koláč, ktorý je ešte chutnejší než originál. Máme pre vás aj fotorecept.
1. Práškový cukor si vymiešame so žĺtkami dopenista, postupne pridávame olej, 200ml vlažného mlieka. V druhej miske zmiešame múku, kakao, prášok do pečiva postupne primiešame k žĺtkovej zmesi, dobre premiešame a dáme na plech vyložený papierom. Rovnomerne rozotrieme a dáme do vyhriatej rúry na 160 stupňov asi na 25 -30 min.
2. Stračatelový krém: uvaríme si hustý krém z 250ml mlieka, pudingu a kryštálového cukru. Necháme ho vychladnúť. V miske zmiešame kyslé smotany, tvaroh, vanilkový cukor, pridáme vychladnutý pudding a vyšľaháme do hladka. Potom pridáme postrúhanú čokoládu a vyšľahanú šľahačku.
3. Vychladnutý korpus zvrchu trošku vydlabeme aby sme mali mrvenicu.
4. Na vydlabané miesto poukladáme prekrojené banány a na to natrieme stračatelový krém.
5. Posypeme mrveničkou a hotovo. Necháme do druhého dňa odležať a baštíme :).
Zatiaľ nebola pridaná žiadna fotografia.
Ak máš fotografiu tohoto receptu, zaregistruj sa a získaj z toho plynúce výhody.
Úžasný koláč, ktorý je ešte chutnejší než originál. Máme pre vás aj fotorecept.
320 g | múka hladká |
---|---|
180 g | cukor práškový |
3 ks | vajcia |
1 lyžica | kakao |
200 ml | olej |
450 ml | mlieko |
1 bal. | kypriaci prášok do pečiva |
1 ks | smotana na šľahanie 33% |
100 g | čokoláda na varenie |
2 ks | smotana kyslá |
1 ks | tvaroh |
1 bal. | vanilínový cukor |
1,5 bal. | puding vanilkový |
3 lyžica | cukor kryštálový |
5 ks | banán |