rozšírené
vyhľadávanie

ingrediencie
Pridaj do zoznamu
náročnosť
kategória
dĺžka prípravy

Kysnutý pudingoš

Vynikajúci a rýchly koláčik s pundigom.

postup:

  • 1. Z múky, oleja, vlažného mlieka-300 ml, prášok do pečiva, soľ, 3 polievkové lyžice cukru a z droždia si urobíme kysnuté cesto.

  • 2. Z čokoládového pudingu, cukru, mlieka (250ml) urobíme hustý krém a ešte do teplého dáme Palmarin. Potom dáme vychladnúť.

  • 3. Cesto rozdelíme na 4 časti, vyvaľkáme a naplníme krémom. Približne 3 polievkové lyžice krému na 1 plát cesta. Zatočíme do rolky.

  • 4. 2 rolky spolu zatočíme ako do vrkoča, potrieme vajíčkom a necháme kysnúť. Dáme piecť do rúry na 180°C cca 30 min.

pridaj recept

recept upiekli:

Zatiaľ nebola pridaná žiadna fotografia.
Ak máš fotografiu tohoto receptu, zaregistruj sa a získaj z toho plynúce výhody.

Kysnutý pudingoš

Vynikajúci a rýchly koláčik s pundigom.

Hodnoť recept:
Pridal/a: / 16.11.2013
  • Celkový čas
    prípravy:
    30 min.
  • Počet
    porcií:
    8
  • Čas
    pečenia:
    30 min.
  • Teplota
    pečenia:
    180 ˚C
  • Náročnosť
    prípravy:
    ťažšie
100 g Palmarín
500 g hladká múka
100 ml Olej Raciol
3 lyžica kryštalový cukor
1/2 ks droždie
1/2 ks prášok do pečiva
1/2 lyžička soľ
550 ml mlieko
100 g cukor kryštálový
1 ks čokoladovy puding

Produkt v recepte:
Palmarín

perníčky radia