Vynikajúci a rýchly koláčik s pundigom.
1. Z múky, oleja, vlažného mlieka-300 ml, prášok do pečiva, soľ, 3 polievkové lyžice cukru a z droždia si urobíme kysnuté cesto.
2. Z čokoládového pudingu, cukru, mlieka (250ml) urobíme hustý krém a ešte do teplého dáme Palmarin. Potom dáme vychladnúť.
3. Cesto rozdelíme na 4 časti, vyvaľkáme a naplníme krémom. Približne 3 polievkové lyžice krému na 1 plát cesta. Zatočíme do rolky.
4. 2 rolky spolu zatočíme ako do vrkoča, potrieme vajíčkom a necháme kysnúť. Dáme piecť do rúry na 180°C cca 30 min.
Zatiaľ nebola pridaná žiadna fotografia.
Ak máš fotografiu tohoto receptu, zaregistruj sa a získaj z toho plynúce výhody.
Vynikajúci a rýchly koláčik s pundigom.
100 g | Palmarín |
---|---|
500 g | hladká múka |
100 ml | Olej Raciol |
3 lyžica | kryštalový cukor |
1/2 ks | droždie |
1/2 ks | prášok do pečiva |
1/2 lyžička | soľ |
550 ml | mlieko |
100 g | cukor kryštálový |
1 ks | čokoladovy puding |