rozšírené
vyhľadávanie

ingrediencie
Pridaj do zoznamu
náročnosť
kategória
dĺžka prípravy

Likérky

Tradičné vianočné pečivo. Zjednodušte si vianočné pečenie a pozrite si fotorecept.

postup:

  • Likérky

    1. Maslo a vajcový koňak vymiešame do peny. Postupne pridáme ocot, múku a vypracujeme hladké cesto. Dáme ho do fólie a na 2 hodiny necháme vychladnúť.

  • Likérky

    2. Cesto na doske vyvaľkáme a vykrajujeme koláčiky.

  • Likérky

    3. Pečieme na 200°C, 8 -10 min. do zlatista.

  • Likérky

    4. Čokoládu roztopíme a vmiešame vaječný likér. Ozdobíme ňou koláčiky. Môžeme posypať práškovým cukrom.

Zobraz ako obrázkový postup

pridaj recept

recept upiekli:

Zatiaľ nebola pridaná žiadna fotografia.
Ak máš fotografiu tohoto receptu, zaregistruj sa a získaj z toho plynúce výhody.

Likérky

Tradičné vianočné pečivo. Zjednodušte si vianočné pečenie a pozrite si fotorecept.

Hodnoť recept:
Pridal/a: / 08.12.2013
  • Celkový čas
    prípravy:
    30 min.
  • Počet
    porcií:
    -
  • Čas
    pečenia:
    8-10 min.
  • Teplota
    pečenia:
    -
  • Náročnosť
    prípravy:
    ľahké
250 g Palmarín
80 g cukor práškový
125 g vaječný koňak
2 lyžica ocot
400 g múka hladká
200 g čokoláda
6 lyžica vaječný koňak
1 g vanilkový cukor

Produkt v recepte:
Palmarín

perníčky radia