Tradičné vianočné pečivo. Zjednodušte si vianočné pečenie a pozrite si fotorecept.
1. Maslo a vajcový koňak vymiešame do peny. Postupne pridáme ocot, múku a vypracujeme hladké cesto. Dáme ho do fólie a na 2 hodiny necháme vychladnúť.
2. Cesto na doske vyvaľkáme a vykrajujeme koláčiky.
3. Pečieme na 200°C, 8 -10 min. do zlatista.
4. Čokoládu roztopíme a vmiešame vaječný likér. Ozdobíme ňou koláčiky. Môžeme posypať práškovým cukrom.
Zatiaľ nebola pridaná žiadna fotografia.
Ak máš fotografiu tohoto receptu, zaregistruj sa a získaj z toho plynúce výhody.
Tradičné vianočné pečivo. Zjednodušte si vianočné pečenie a pozrite si fotorecept.
250 g | Palmarín |
---|---|
80 g | cukor práškový |
125 g | vaječný koňak |
2 lyžica | ocot |
400 g | múka hladká |
200 g | čokoláda |
6 lyžica | vaječný koňak |
1 g | vanilkový cukor |