Chutné a jednoduché štvorčeky z lístkového cesta, ktorými nič nepokazíte. Lístkové cesto rozvaľkáme a nakrájame na štvorce...
1. Lístkové cesto rozvaľkáme, nakrájame na štvorce a pri teplote 200-220°C upečieme do svetlohnedej farby.
2. Čokoládu rozpustíme tak, aby nebola horúca a zmiešame so 60g smotany.
3. Zvyšnú smotanu vyšľaháme a obidve hmoty spolu spojíme.
4. Po vychladnutí lístkového cesta spájame dva a dva štvorčeky čokoládovou náplňou.
Zatiaľ nebola pridaná žiadna fotografia.
Ak máš fotografiu tohoto receptu, zaregistruj sa a získaj z toho plynúce výhody.
Chutné a jednoduché štvorčeky z lístkového cesta, ktorými nič nepokazíte. Lístkové cesto rozvaľkáme a nakrájame na štvorce...
smotana | |
---|---|
500 g | lístkové cesto |
125 g | čokoláda horká |
310 ml | smotana na šľahanie 33% |