Jemné cestíčko a výborná plnka. Táto štrúdľa pripomína jesenné vinobranie, ale hodí sa na každú príležitosť.
1. V mise zmiešame mak s vriacou vodou, kryštálovým cukrom a škoricovým cukrom. Potom vmiešame nahrubo nastrúhané jablká a dobre spolu premiešame.
2. Lístkové cesto potrieme roztopeným maslom, zmes natrieme na lístkové cesto, zvinieme, potrieme ešte roztopeným Palmarinom a pečieme.
Zatiaľ nebola pridaná žiadna fotografia.
Ak máš fotografiu tohoto receptu, zaregistruj sa a získaj z toho plynúce výhody.
Jemné cestíčko a výborná plnka. Táto štrúdľa pripomína jesenné vinobranie, ale hodí sa na každú príležitosť.
1 bal. | lístkové cesto |
---|---|
200 g | mletý mak |
100 ml | vriacej vody |
40 g | kryštalový cukor |
2 bal. | škoricový cukor |
450 g | nastrúhaných jablk |
40 g | Palmarín roztopený |