rozšírené
vyhľadávanie

ingrediencie
Pridaj do zoznamu
náročnosť
kategória
dĺžka prípravy

Makovo jablková štrúdľa

Jemné cestíčko a výborná plnka. Táto štrúdľa pripomína jesenné vinobranie, ale hodí sa na každú príležitosť.

postup:

  • 1. V mise zmiešame mak s vriacou vodou, kryštálovým cukrom a škoricovým cukrom. Potom vmiešame nahrubo nastrúhané jablká a dobre spolu premiešame.

  • 2. Lístkové cesto potrieme roztopeným maslom, zmes natrieme na lístkové cesto, zvinieme, potrieme ešte roztopeným Palmarinom a pečieme.

pridaj recept

recept upiekli:

Zatiaľ nebola pridaná žiadna fotografia.
Ak máš fotografiu tohoto receptu, zaregistruj sa a získaj z toho plynúce výhody.

Makovo jablková štrúdľa

Jemné cestíčko a výborná plnka. Táto štrúdľa pripomína jesenné vinobranie, ale hodí sa na každú príležitosť.

Hodnoť recept:
Pridal/a: / 09.11.2013
  • Celkový čas
    prípravy:
    60 min.
  • Počet
    porcií:
    -
  • Čas
    pečenia:
    35 min.
  • Teplota
    pečenia:
    180 ˚C
  • Náročnosť
    prípravy:
    ľahké
1 bal. lístkové cesto
200 g mletý mak
100 ml vriacej vody
40 g kryštalový cukor
2 bal. škoricový cukor
450 g nastrúhaných jablk
40 g Palmarín roztopený
perníčky radia