rozšírené
vyhľadávanie

ingrediencie
Pridaj do zoznamu
náročnosť
kategória
dĺžka prípravy

Margot rezy

Ak máte radi tyčinku Margot, tento koláč budete milovať. Pozrite si fotopostup.

postup:

  • Margot rezy

    1. Žĺtky vyšľaháme s práškovým cukrom, pridáme múku s práškom do pečiva, pridáme roztopenú Heliu, smotanu a zľahka vmiešame sneh z bielkov.

  • Margot rezy

    2. Do zmesy postruháme čokoládu Margot na jemnom strúhadle. Zľahka premiešame.

  • Margot rezy

    3. Zmes vylejeme na vymastený  a múkou vysypaný plech. Upečieme. Na upečený koláč dáme čokoládovú polevu.

Zobraz ako obrázkový postup

pridaj recept

recept upiekli:

Zatiaľ nebola pridaná žiadna fotografia.
Ak máš fotografiu tohoto receptu, zaregistruj sa a získaj z toho plynúce výhody.

Margot rezy

Ak máte radi tyčinku Margot, tento koláč budete milovať. Pozrite si fotopostup.

Hodnoť recept:
Pridal/a: / 05.06.2013
  • Celkový čas
    prípravy:
    10 min.
  • Počet
    porcií:
    -
  • Čas
    pečenia:
    15 min.
  • Teplota
    pečenia:
    160 ˚C
  • Náročnosť
    prípravy:
    ľahké
4 ks vajcia
100 g Margot
5 lyžica cukor práškový
150 g Helia
100 ml smotana na šľahanie 33%
300 g múka polohrubá
150 g čokoláda horká
50 g Cera
perníčky radia