Rezy plné lahodnej medovej chuti.
1. Príprava cesta: vajcia, 200 g cukru, med a Palmarin mierne nahrejeme v hrnci (asi 5 - 8 minút) na miernom ohni. Zmes nalejeme do misy a pridáme sódu bikarbónu a múku. Všetko spolu zmiešame a vypracujeme cesto.
2. Cesto rozdelíme na 4 časti. Každú časť rozvaľkáme. Každý diel pečieme osobitne na vymastej a múkou vysypanej, opačnej strane plechu. Pečieme vo vyhriatej rúre pri 180°C. Každý plát asi 8 minút.
3. Príprava krému: z mlieka a maizeny si uvaríme hustú kašu ako puding. Heliu vymiešame s 250 g práškového cukru a pridáme vychladnutú kašu. Vymiešame na hladkú plnku.
4. Vychladnuté pláty potrieme malou vrstvou džemu a naplníme krémom. Polejeme čokoládovou polevou, ktorú sme pripravili vo vodnom kúpeli roztopením a zmiešaním čokolády s Cerou.
Zatiaľ nebola pridaná žiadna fotografia.
Ak máš fotografiu tohoto receptu, zaregistruj sa a získaj z toho plynúce výhody.
Rezy plné lahodnej medovej chuti.
80 g | Palmarín |
---|---|
40 g | Cera |
250 g | Helia |
500 g | múka hladká špeciál |
450 g | cukor práškový |
7 lyžica | maizena |
1/2 lyžička | sóda bikarbóna |
100 g | čokoláda na varenie |
marhuľový džem | |
3 lyžica | med |
3 ks | vajcia |
700 ml | mlieko |