rozšírené
vyhľadávanie

ingrediencie
Pridaj do zoznamu
náročnosť
kategória
dĺžka prípravy

Medvedie labky

Recept je ľahký a cesto je výborné, lebo sa nelepí na formičku. Pozrite si fotopostup.

postup:

  • Medvedie labky

    1. Sypké suroviny premiešame a pridáme Palmarín, Ceru a vajce. Keď sa nám cesto spojí, dáme ho na 2 hodiny do chladničky. Pripravíme si formičky, ktoré nie je treba mastiť, ale rovno natláčame cesto do nich.

  • Medvedie labky

    2. Po upečení, jemným buchnutím o pevné miesto vyklopíme koláčiky z formičiek a podľa chuti ich obalíme v cukre (práškový cukor + vanilkový cukor), alebo namočíme do čokoládovej polevy, prípadne zlepíme čokoládou dve polovičky.

Zobraz ako obrázkový postup

pridaj recept

recept upiekli:

Medvedie labky

Recept je ľahký a cesto je výborné, lebo sa nelepí na formičku. Pozrite si fotopostup.

Hodnoť recept:
Pridal/a: / 05.06.2013
  • Celkový čas
    prípravy:
    15 min.
  • Počet
    porcií:
    -
  • Čas
    pečenia:
    15 min.
  • Teplota
    pečenia:
    180 ˚C
  • Náročnosť
    prípravy:
    ľahké
250 g múka hladká
125 g Palmarín
25 g Cera
70 g cukor práškový
1 ks vajce
1 lyžica kakao
70 g orechy mleté
perníčky radia