Chrumkavé pečivo obalené v bielom sladučkom cukre. Jednoduchý fotorecept.
1. Všetky suroviny zmiesim na jemné cesto tvarujem guľky, ktoré vtláčam do suchých, nevymastených formičiek.
2. Formičky naukladám na plech a dáme piecť do rúry cca na 15 min. Ja to sledujem, lebo je ťažko radiť, každá rúra inak pečie.
3. Po upečení, ešte teplé vyklopím, ľahko vypadnú, z tejto dávky je takáto kôpka.
4. Potom ich posypem práškovým cukrom a trochu vanilkovým. Niekto ich v cukri obaľuje, ale ja si dávam cukor do sitka a iba ich poprášim, mne sa to tak páči viac. Vyzerajú ako zasnežené.
5. Potrebujeme tieto suroviny.
Zatiaľ nebola pridaná žiadna fotografia.
Ak máš fotografiu tohoto receptu, zaregistruj sa a získaj z toho plynúce výhody.
Chrumkavé pečivo obalené v bielom sladučkom cukre. Jednoduchý fotorecept.
350 g | múka hladká |
---|---|
200 g | cukor práškový |
250 g | Palmarín |
140 g | orechy mleté |
1 lyžica | kakao |
1 lyžička | škorica mletá |
citrónová kôra strúhaná | |
1 bal. | vanilínový cukor |