rozšírené
vyhľadávanie

ingrediencie
Pridaj do zoznamu
náročnosť
kategória
dĺžka prípravy

Medvedie labky

Chrumkavé pečivo obalené v bielom sladučkom cukre. Jednoduchý fotorecept.

postup:

  • Medvedie labky

    1. Všetky suroviny zmiesim na jemné cesto tvarujem guľky, ktoré vtláčam do suchých, nevymastených formičiek.

  • Medvedie labky

    2. Formičky naukladám na plech a dáme piecť do rúry cca na 15 min. Ja to sledujem, lebo je ťažko radiť, každá rúra inak pečie.

  • Medvedie labky

    3. Po upečení, ešte teplé vyklopím, ľahko vypadnú, z tejto dávky je takáto kôpka.

  • Medvedie labky

    4. Potom ich posypem práškovým cukrom a trochu vanilkovým. Niekto ich v cukri obaľuje, ale ja si dávam cukor do sitka a iba ich poprášim, mne sa to tak páči viac. Vyzerajú ako zasnežené.

  • Medvedie labky

    5. Potrebujeme tieto suroviny.

Zobraz ako obrázkový postup

pridaj recept

recept upiekli:

Zatiaľ nebola pridaná žiadna fotografia.
Ak máš fotografiu tohoto receptu, zaregistruj sa a získaj z toho plynúce výhody.

Medvedie labky

Chrumkavé pečivo obalené v bielom sladučkom cukre. Jednoduchý fotorecept.

Hodnoť recept:
Pridal/a: / 05.06.2013
  • Celkový čas
    prípravy:
    15 min.
  • Počet
    porcií:
    -
  • Čas
    pečenia:
    15 min.
  • Teplota
    pečenia:
    130 ˚C
  • Náročnosť
    prípravy:
    ľahké
350 g múka hladká
200 g cukor práškový
250 g Palmarín
140 g orechy mleté
1 lyžica kakao
1 lyžička škorica mletá
citrónová kôra strúhaná
1 bal. vanilínový cukor
perníčky radia