Jemná dvojfarebná bábovka s hrozienkami.
1. Žĺtka, cukor, vanilkový cukor poriadne rozmiešame, pridáme Palmarin a vodu. Jemne vmiešame múku zmiešanú s práškom do pečiva a vyšľahaný sneh z bielkov. Všetko riadne premiešame.
2. Do vymastenej a múkou vysypanej bábovkovej formy vlejeme polovicu svetlého cesta. Do druhej polovice pridáme kakao, riadne premiešame a vlejeme do svetlého cesta.
3. Pečieme na 180 °C asi 45 minút. Po upečení dáme navrch trochu masla alebo Helie a posypeme práškovým cukrom.
Zatiaľ nebola pridaná žiadna fotografia.
Ak máš fotografiu tohoto receptu, zaregistruj sa a získaj z toho plynúce výhody.
Jemná dvojfarebná bábovka s hrozienkami.
| 120 g | Palmarín |
|---|---|
| 240 g | cukor kryštálový |
| 200 g | múka hladká |
| 1 ks | vanilínový cukor |
| 1/2 bal. | kypriaci prášok do pečiva |
| kakao | |
| hrozienka | |
| 4 ks | vajcia |
| 100 ml | voda |