Je to skvelá kombinácia chutí. Mrkva vytvorí koláčikom peknú farbu. Cesto sa dá navyše ľahko kombinovať aj s inými plnkami napr. pikantný, ríbezľový džem a podobne. Vyskúšajte podľa fotoreceptu.
1. Na dosku nachystáme všetky suroviny.
2. Pridáme mrkvu aj Palmarin.
3. Vypracovávame cesto.
4. Vznikne bochník. Recept je na dve dávky - prekrojíme na dva bochníky.
5. Pripravíme si orechovú hmotu - zabaríme mliekom a osladíme.
6. Rozgúľame, urobíme štvorčeky - narežeme ich, naplníme orechami a zavynieme.
7. Uložíme na plech a šup do rúry.
Zatiaľ nebola pridaná žiadna fotografia.
Ak máš fotografiu tohoto receptu, zaregistruj sa a získaj z toho plynúce výhody.
Je to skvelá kombinácia chutí. Mrkva vytvorí koláčikom peknú farbu. Cesto sa dá navyše ľahko kombinovať aj s inými plnkami napr. pikantný, ríbezľový džem a podobne. Vyskúšajte podľa fotoreceptu.
500 g | mrkva |
---|---|
500 g | Palmarín |
1 kg | múka polohrubá |
2 ks | prášok do pečiva |
500 g | orechy mleté |
10 lyžica | cukor kryštálový |
1 bal. | vanilínový cukor |
1 dl | mlieko |