rozšírené
vyhľadávanie

ingrediencie
Pridaj do zoznamu
náročnosť
kategória
dĺžka prípravy

Nebeské srdiečka

Úžasný koláč, s lahodným krémom a jemnou piškótou. 

postup:

  • 1. Piškótové cesto: žĺtky vymiešame s cukrom, pridáme olej, vodu a potom múku s kypriacim práškom, nakoniec vmiešame sneh z bielkov. Pečieme na plechu s vyšším okrajom 180°C 20 min.

  • 2. Upečené cesto najprv potrieme džemom a polovicou pudingového krému. Na krém poukladáme piškóty namočené v káve. Na piškóty natrieme zvyšok krému a necháme stuhnúť. Posypeme strúhanou čokoládou alebo horkým kakaom.

  • 3. Pripravíme si plnku: V mlieku uvaríme vanilkové pudingy s cukrom. Po vychladnutí vmiešame kyslé smotany a tuk z Helie.

pridaj recept

recept upiekli:

Zatiaľ nebola pridaná žiadna fotografia.
Ak máš fotografiu tohoto receptu, zaregistruj sa a získaj z toho plynúce výhody.

Nebeské srdiečka

Úžasný koláč, s lahodným krémom a jemnou piškótou. 

Hodnoť recept:
Pridal/a: / 05.06.2013
  • Celkový čas
    prípravy:
    20 min.
  • Počet
    porcií:
    -
  • Čas
    pečenia:
    20 min.
  • Teplota
    pečenia:
    180 ˚C
  • Náročnosť
    prípravy:
    ľahké
200 g múka polohrubá
200 g cukor práškový
4 ks vajce
10 lyžica olej
10 lyžica voda horúca
1/2 bal. kypriaci prášok do pečiva
750 ml mlieko
3 bal. Zlatý klas
200 g cukor práškový
2 ks smotana kyslá
70 g Helia
2 bal. piškóty detské
150 ml káva čierna (uvarená)
3 lyžica kakao
perníčky radia