Mufiny, ktoré sú už na pohľad neodolateľné..
1. Palmarin a práškový cukor mierne nahrejeme a vyšľaháme do peny. Pridáme vajcia.
2. Múku preosejeme, pridáme kypriaci prášok do pečiva a maizenu. Zľahka vmiešame do našľahanej tukovej peny.
3. Polovicu hmoty vložíme do pripravenej formy na mufiny (papierové košíčky), nasypeme ovocie rôzneho druhu a zalejeme zvyšokom trenej hmoty. Môžeme použiť aj mrazené aj čerstvé ovocie (maliny, čučoriedky...)
4. Pri teplote 160 - 180°C pomaly pečieme 20 - 25 minút.
5. Pripravíme si čokoládu z 50 g čokolády a 20 g Cery. Po upečení a vychladnutí mufiny polejeme čokoládou a posypeme mandľovými lupienkami.
Zatiaľ nebola pridaná žiadna fotografia.
Ak máš fotografiu tohoto receptu, zaregistruj sa a získaj z toho plynúce výhody.
Mufiny, ktoré sú už na pohľad neodolateľné..
175 g | Palmarín |
---|---|
20 g | Cera |
150 g | múka hladká špeciál |
150 g | cukor práškový |
10 g | vanilínový cukor |
30 g | maizena |
6 g | kypriaci prášok do pečiva |
30 g | mandľové lupienky |
100 g | ovocie rôzneho druhu |
3 ks | vajcia |
50 g | čokoláda na varenie |