Osviežujúci pudingový koláč s ovocím podľa chuti..
1. Palmarin vymiešame s práškovým cukrom, vanilkovým cukrom, soľou a vajciami. Do cesta primiešame múku a prášok do pečiva. Cesto rozotrieme na vymastený väčší hlboký plech a pečieme 15-20 minút pri teplote 160 - 180 °C.
2. Uvaríme puding z mlieka, pudingu a kryštálového cukru a rozotrime na vychladnutý koláč.
3. Na puding poukladáme zavárané ovocie rôzneho druhu podľa chuti.
4. V ovocnej šťave z kompótu uvaríme tortové želé a opatrne nalejeme na ovocie. Necháme dobre stuhnúť a podávame.
Zatiaľ nebola pridaná žiadna fotografia.
Ak máš fotografiu tohoto receptu, zaregistruj sa a získaj z toho plynúce výhody.
Osviežujúci pudingový koláč s ovocím podľa chuti..
150 g | Palmarín |
---|---|
200 g | múka hladká |
100 g | cukor práškový |
40 g | cukor kryštálový |
1 ks | vanilínový cukor |
1 lyžička | kypriaci prášok do pečiva |
1 ks | puding vanilkový |
1 bal. | želé tortové |
ovocný kompót rôzneho druhu | |
250 ml | ovocná šťava |
štipka | soľ |
2 ks | vajcia |
500 ml | mlieko |