rozšírené
vyhľadávanie

ingrediencie
Pridaj do zoznamu
náročnosť
kategória
dĺžka prípravy

Perník s kávovou príchuťou

Perník vždy rozvonia celý byt, len pozor ak ho jete ku káve. Je dobré sa pri tretej káve zastaviť :). Pozrite si fotorecept.

postup:

  • Perník s kávovou príchuťou

    1. Rozpustíme cukor, pridáme precedenú kávu, med a Palmarin. Pozor zmes iba zohrievame , nesmie nám to zovrieť. Do vychladnutej zmesi pridáme vajce múku s kypriacim práškom do perníka, nasekané orechy a nasekanú čokoládu.

  • Perník s kávovou príchuťou

    2. Zľahka zamiešame, vylejeme na plech vystlaný papierom na pečenie. Pečieme 20 min na 170°C.

  • Perník s kávovou príchuťou

    3. Upečený koláč potrieme lekvárom a polejeme čokoládovou polevou, ktorú sme roztopili vo vodnom kúpeli (Cera+ čokoláda). Dobrú chuť.

Zobraz ako obrázkový postup

pridaj recept

recept upiekli:

Zatiaľ nebola pridaná žiadna fotografia.
Ak máš fotografiu tohoto receptu, zaregistruj sa a získaj z toho plynúce výhody.

Perník s kávovou príchuťou

Perník vždy rozvonia celý byt, len pozor ak ho jete ku káve. Je dobré sa pri tretej káve zastaviť :). Pozrite si fotorecept.

Hodnoť recept:
Pridal/a: / 24.11.2013
  • Celkový čas
    prípravy:
    10 min.
  • Počet
    porcií:
    12
  • Čas
    pečenia:
    20 min.
  • Teplota
    pečenia:
    170 ˚C
  • Náročnosť
    prípravy:
    ľahké
125 g Palmarín
30 g Cera
400 g polohrubej múky
250 g cukor krupicový
250 ml káva zalievaná (silná)
125 g Palmarin (zmäknutý)
1 ks kypriaci prášok do perníka
1 ks vajce
50 g orechy sekané
50 g čokoláda horká
1 lyžica medu
30 g Cera poleva
100 g čokoláda na varenie
200 ml lekvár ľubovoľný

Produkt v recepte:
Palmarín

perníčky radia