Vyskúšajte osvieženie netradičnej kombinácie brusníc a pistácii.
1. Vajcia s práškovým a vanilínovým cukrom vyšľaháme, pridáme múku s kypriacim práškom a postrúhanou pomarančovou kôrou, mlieko a nakoniec prilejeme rozpustený, nie horúci Palmarin.
2. Cesto rozotrieme na plech pokrytý papierom alebo vymastený a vysypaný múkou. Navrch poukladáme brusnice a pistácie.
3. Pečieme pri teplote 160 - 180 °C približne 20 minút do svetlohnedej farby.
Zatiaľ nebola pridaná žiadna fotografia.
Ak máš fotografiu tohoto receptu, zaregistruj sa a získaj z toho plynúce výhody.
Vyskúšajte osvieženie netradičnej kombinácie brusníc a pistácii.
125 g | Palmarín |
---|---|
250 g | múka polohrubá |
125 g | cukor práškový |
10 g | vanilínový cukor |
7 g | kypriaci prášok do pečiva |
30 g | pistácie |
1/2 ks | pomaranč |
150 g | brusnice |
125 ml | mlieko |
2 ks | vajcia |