Mäkučký perník s jablkovo slivkovou príchuťou a sladkým cukrom na vrchu.
1. Vajcia s cukrom vymiešame, pridáme Palmarin, mlieko, múku, slivkový lekvár, kypriaci prášok do perníka a 100 g očistených strúhaných jabĺk.
2. Premiešame a rozotrieme na plech vymastený Cerou a vysypaný múkou. Pečieme pri teplote 180°C približne 20 minút.
3. Po upečení a vychladnutí posypeme kakaovým práškom.
Zatiaľ nebola pridaná žiadna fotografia.
Ak máš fotografiu tohoto receptu, zaregistruj sa a získaj z toho plynúce výhody.
Mäkučký perník s jablkovo slivkovou príchuťou a sladkým cukrom na vrchu.
120 g | Palmarín |
---|---|
200 g | múka hladká |
150 g | cukor práškový |
kakaový prášok | |
10 g | kypriaci prášok do perníka |
50 g | slivkový lekvár |
100 g | jablká |
170 g | mlieko |
1 ks | vajcia |