Mini srdiečka, ktoré zachutia nielen pri svadbe.
1. Z uvedených surovín vypracujeme cesto, ktoré necháme na pár hodín v chladničke (môže byť aj cez noc). Rozvaľkáme a vykrajujeme srdiečka. Pečieme pri teplote 170 stupňov 6-8 minút.
2. Vychladnuté srdiečka zliepame nutelou, máčame v poleve a dozdobíme malými srdiečkami.
Zatiaľ nebola pridaná žiadna fotografia.
Ak máš fotografiu tohoto receptu, zaregistruj sa a získaj z toho plynúce výhody.
Mini srdiečka, ktoré zachutia nielen pri svadbe.
| 250 g | múka hladká |
|---|---|
| 85 g | cukor práškový |
| 20 g | kakao |
| 1 lyžička | škorica mletá |
| 1 bal. | vanilínový cukor |
| 3 ks | vajcia |
| 170 g | Palmarín |
| nutela | |
| čokoládová poleva |