rozšírené
vyhľadávanie

ingrediencie
Pridaj do zoznamu
náročnosť
kategória
dĺžka prípravy

Tvarohová delikatesa

Zdravý koláč plný tvarohu ovocia, zvládnete jednoducho, podľa fotoreceptu.

postup:

  • Tvarohová delikatesa

    1. Potrebujeme menší plech alebo zapekaciu misku. Lístkové cesto rozmrazíme pri izbovej teplote a rozvaľkáme tak, aby kraje prečnievali. Tvaroh dáme do misky, pridáme vanilku, práškový cukor, vajcia, Zlatý klas, roztopené maslo a podľa chutí rum. Premiešame a vylejeme na plech.

  • Tvarohová delikatesa

    2. Kompót scedíme a vykôstkované ovocie poukladáme na tvaroh. Rúru si vyhrejeme na 200°C a dáme piecť. Teplotu stiahneme na 170°C a pečieme 30 min. Potom 20-30 min. pri 120°C.

  • Tvarohová delikatesa

    3. Na upečený koláčik vylejeme puding. Odmeriame si kompótovú šťavu, dolejeme vodu, tak aby bolo 1/2 l. Pridáme želatínu, cukor a uvaríme. Hotovú želatínu vylejeme na koláč a necháme vychladnúť.

Zobraz ako obrázkový postup

pridaj recept

recept upiekli:

Zatiaľ nebola pridaná žiadna fotografia.
Ak máš fotografiu tohoto receptu, zaregistruj sa a získaj z toho plynúce výhody.

Tvarohová delikatesa

Zdravý koláč plný tvarohu ovocia, zvládnete jednoducho, podľa fotoreceptu.

Hodnoť recept:
Pridal/a: / 05.06.2013
  • Celkový čas
    prípravy:
    45 min.
  • Počet
    porcií:
    -
  • Čas
    pečenia:
    60 min.
  • Teplota
    pečenia:
    170 ˚C
  • Náročnosť
    prípravy:
    ťažšie
1 bal. lístkové cesto
1 ks čerešne
500 g tvaroh
1 ks vanilínový cukor
3 ks vajcia
rum
4 lyžica cukor práškový
1 ks krémový prášok Zlatý klas
100 g Palmarín
1 bal. puding malinový
2 lyžica cukor kryštálový
smotana na šľahanie 33%
perníčky radia