Zdravý koláč plný tvarohu ovocia, zvládnete jednoducho, podľa fotoreceptu.
1. Potrebujeme menší plech alebo zapekaciu misku. Lístkové cesto rozmrazíme pri izbovej teplote a rozvaľkáme tak, aby kraje prečnievali. Tvaroh dáme do misky, pridáme vanilku, práškový cukor, vajcia, Zlatý klas, roztopené maslo a podľa chutí rum. Premiešame a vylejeme na plech.
2. Kompót scedíme a vykôstkované ovocie poukladáme na tvaroh. Rúru si vyhrejeme na 200°C a dáme piecť. Teplotu stiahneme na 170°C a pečieme 30 min. Potom 20-30 min. pri 120°C.
3. Na upečený koláčik vylejeme puding. Odmeriame si kompótovú šťavu, dolejeme vodu, tak aby bolo 1/2 l. Pridáme želatínu, cukor a uvaríme. Hotovú želatínu vylejeme na koláč a necháme vychladnúť.
Zatiaľ nebola pridaná žiadna fotografia.
Ak máš fotografiu tohoto receptu, zaregistruj sa a získaj z toho plynúce výhody.
Zdravý koláč plný tvarohu ovocia, zvládnete jednoducho, podľa fotoreceptu.
1 bal. | lístkové cesto |
---|---|
1 ks | čerešne |
500 g | tvaroh |
1 ks | vanilínový cukor |
3 ks | vajcia |
rum | |
4 lyžica | cukor práškový |
1 ks | krémový prášok Zlatý klas |
100 g | Palmarín |
1 bal. | puding malinový |
2 lyžica | cukor kryštálový |
smotana na šľahanie 33% |