rozšírené
vyhľadávanie

ingrediencie
Pridaj do zoznamu
náročnosť
kategória
dĺžka prípravy

Tvarohovo ovocná torta

Ľahká ovocná torta s plnkou a želatínovou polevou.

postup:

  • 1. Piškótové cesto: žĺtka a 100g cukru vymiešame do penista, pridáme 75ml vlažnej vody, olej a pomaličky pridáme múku, prášok do pečiva, citrónovú kôru a nakoniec primiešame tuhý sneh z bielkov.

  • 2. Plnka: Heliu vymiešame so 100g cukru, pridáme tvaroh a citrónovú šťavu. Dôkladne premiešame.

  • 3. Na upečené cesto, ktoré nevyberáme z formy dáme plnku, na ktorú naukladáme mäkké ovocie, alebo kompót. (V mojom prípade broskyňový kompót a hrozna). Zalejeme ešte teplou rozpustenou čírou želatínou, ktorú urobíme podľa návodu z ktorý je uvedený na sáčku.

pridaj recept

recept upiekli:

Zatiaľ nebola pridaná žiadna fotografia.
Ak máš fotografiu tohoto receptu, zaregistruj sa a získaj z toho plynúce výhody.

Tvarohovo ovocná torta

Ľahká ovocná torta s plnkou a želatínovou polevou.

Hodnoť recept:
Pridal/a: / 05.06.2013
  • Celkový čas
    prípravy:
    40 min.
  • Počet
    porcií:
    -
  • Čas
    pečenia:
    25 min.
  • Teplota
    pečenia:
    180 ˚C
  • Náročnosť
    prípravy:
    ťažšie
3 ks vajcia
200 g cukor práškový
150 g múka polohrubá
1/2 bal. kypriaci prášok do pečiva
citrónová kôra strúhaná
500 g tvaroh
125 g Helia
citrónová šťava
1 bal. vanilínový cukor
75 ml olej
ovocie rôzneho druhu
1 bal. želatina
perníčky radia