rozšírené
vyhľadávanie

ingrediencie
Pridaj do zoznamu
náročnosť
kategória
dĺžka prípravy

Tvarohovo-ovocné rezy

Očarujúca kombinácia použitých surovín, skúste vlastnú tvorbu podľa fotoreceptu.

postup:

  • Tvarohovo-ovocné rezy

    1. Sypké prísady - múku, cukor, kakao, sódu bikarbónu dobre premiešame, pridáme Palmarin a žĺtky, zmiesime na cesto.

  • Tvarohovo-ovocné rezy

    2. Zarobíme si: tvaroh, cukor, vanilka, citronová kôra. Vymiesené cesto dáme na pracovnú dosku, rozgúľame a pomocou valčeka prenesieme na vymastený plech.

  • Tvarohovo-ovocné rezy

    3. Na cesto natrieme tvarohovú hmotu a dáme piecť na 150°C.

  • Tvarohovo-ovocné rezy

    4. Počas pečenia z bielkov a cukru vyšľaháme tuhý sneh.

  • Tvarohovo-ovocné rezy

    5. Vyberieme z trúby, na tvaroh dáme zavárané ríbezle (alebo iné ovocie). Dobré je také, ktoré je kyselkavé. Môže byť aj z mrazničky.

  • Tvarohovo-ovocné rezy

    6. Na to nanesieme sneh.

  • Tvarohovo-ovocné rezy

    7. Sneh zarovnáme a dáme znovu do trúby, ale teplotu stiahneme na cca 80°C a pečieme približne 15 min. Ja to sledujem, keď to má farbu do zlatova je to hotové.

  • Tvarohovo-ovocné rezy

    8. Po vychladnutí nakrájame.

  • Tvarohovo-ovocné rezy

    9. Pripravíme si suroviny.

Zobraz ako obrázkový postup

pridaj recept

recept upiekli:

Zatiaľ nebola pridaná žiadna fotografia.
Ak máš fotografiu tohoto receptu, zaregistruj sa a získaj z toho plynúce výhody.

Tvarohovo-ovocné rezy

Očarujúca kombinácia použitých surovín, skúste vlastnú tvorbu podľa fotoreceptu.

Hodnoť recept:
Pridal/a: / 05.06.2013
  • Celkový čas
    prípravy:
    30 min.
  • Počet
    porcií:
    -
  • Čas
    pečenia:
    30 min.
  • Teplota
    pečenia:
    150 ˚C
  • Náročnosť
    prípravy:
    ľahké
300 g múka polohrubá
100 g cukor práškový
250 g Palmarín
6 ks žĺtok
2 lyžica kakao
1 lyžica sóda bikarbóna
500 g tvaroh
3 lyžica cukor kryštálový
1 ks vanilka
citrónová kôra strúhaná
1 konzerva ríbezle
6 ks bielok
6 lyžica cukor kryštálový
6 ks bielok
perníčky radia