rozšírené
vyhľadávanie

ingrediencie
Pridaj do zoznamu
náročnosť
kategória
dĺžka prípravy

Rumová bábovka od Babičky

Bábovka z babičkinej kuchárky z roku 1947.

postup:

  • 1. Celé vajcia si vyšľaháme s cukrom do peny. Postupne pridávame preosiatu múku s práškom do pečiva, mleté orechy, sekané orechy, olej a rum. Pečieme vo vymazanej a múkou vysypanej bábovkovej forme.

pridaj recept

recept upiekli:

Zatiaľ nebola pridaná žiadna fotografia.
Ak máš fotografiu tohoto receptu, zaregistruj sa a získaj z toho plynúce výhody.

Rumová bábovka od Babičky

Bábovka z babičkinej kuchárky z roku 1947.

Hodnoť recept:
Pridal/a: / 15.11.2013
  • Celkový čas
    prípravy:
    -
  • Počet
    porcií:
    -
  • Čas
    pečenia:
    cca 45 min. min.
  • Teplota
    pečenia:
    180°C ˚C
  • Náročnosť
    prípravy:
    ľahké
5 g vajec
200 g Práškový cukor
150 g polohrubej múky
50 g mletých orechov
50 g sekaných orechov
1,5 dl oleja
1,5 dl rumu
1/2 bal. prášku do pečiva
perníčky radia