Sladké arašidové potešenie.
1. Z múky, škrobu, cukru, arašidov, Palmarínu, vajec a vanilkovej esencie vypracujeme cesto a dáme do chladu na 30 min.
2. Z cesta vytvarujeme valček s priemerom 1 cm a krájame 6-7 cm kúsky. Potrieme ich rozšľahaným vajcom.
3. Obalíme v zmesi arašidov, cukru a vanilky
4. Posypané valčeky ukladáme na plech vystlaný papierom na pečenie.
5. Pečieme vo vyhriatej rúre do svetloružova. Chrumkavé Arašidky ocení každá návšteva, ale aj domáci labužníci.
Zatiaľ nebola pridaná žiadna fotografia.
Ak máš fotografiu tohoto receptu, zaregistruj sa a získaj z toho plynúce výhody.
Sladké arašidové potešenie.
180 g | múka polohrubá |
---|---|
80 g | kukuričný škrob |
70 g | arašidy nesolené nahrubo nasekané |
100 g | cukor práškový |
100 g | Palmarin (zmäknutý) |
1 lyžička | vanilková esencia |
1 ks | vajcia |
200 g | arašidy nesolené nahrubo nasekané |
30 g | cukor kryštálový |
1 ks | vanilínový cukor |
1 ks | vajce (na potretie) |