rozšírené
vyhľadávanie

ingrediencie
Pridaj do zoznamu
náročnosť
kategória
dĺžka prípravy

Bodkovaný koláč alebo bublanina

Stojí vám návšteva za dverami? Pripravte rýchlo chutný koláč zo surovín, ktoré máte určite doma..

postup:

  • Bodkovaný koláč alebo bublanina

    1. Pripravíme si jemné piškótové cesto. Žĺtka vymiešame s cukrom, Heliou a jemne vmiešame múku zmiešanú s práškom do pečiva a nakoniec pridáme sneh vyšľahaný z bielkov. Nakoniec navrch dáme jahody alebo iné ovocie podľa chuti, prípadme hrozienka a dáme piecť pri teplote 180 stupňov.

  • 2. Po upečení a vychladnutí posypeme koláč práškovým cukrom.

pridaj recept

recept upiekli:

Zatiaľ nebola pridaná žiadna fotografia.
Ak máš fotografiu tohoto receptu, zaregistruj sa a získaj z toho plynúce výhody.

Bodkovaný koláč alebo bublanina

Stojí vám návšteva za dverami? Pripravte rýchlo chutný koláč zo surovín, ktoré máte určite doma..

Hodnoť recept:
Pridal/a: / 05.06.2013
  • Celkový čas
    prípravy:
    10 min.
  • Počet
    porcií:
    -
  • Čas
    pečenia:
    -
  • Teplota
    pečenia:
    160 - 180 ˚C
  • Náročnosť
    prípravy:
    ľahké
150 g Helia
250 g múka hladká špeciál
350 g cukor kryštálový
1 ks kypriaci prášok do pečiva
ovocie rôzneho druhu
5 ks vajcia

Produkt v recepte:
Helia

perníčky radia