Rýchly a jednoduchý recept na broskyňovú bublaninu. Pripravte si tento chutný letný koláč podľa nášho fotoreceptu.
1. Pripravíme si suroviny.
2. Vyšľaháme si žĺtka s vanilkovým cukrom a práškovým cukrom, pridáme olej, múku a prášok do pečiva. Vyšľaháme si túhy sneh z bielkov a vmiešame do cesta
3. Na plech vylejeme polovičku cesta a naň poukladáme kúsky nakrájaných broskýň, potom zalejeme zvyškom cesta. Bublaninu pečieme pri 180°C asi 30-45minút.
Zatiaľ nebola pridaná žiadna fotografia.
Ak máš fotografiu tohoto receptu, zaregistruj sa a získaj z toho plynúce výhody.
Rýchly a jednoduchý recept na broskyňovú bublaninu. Pripravte si tento chutný letný koláč podľa nášho fotoreceptu.
| Cesto | |
|---|---|
| 3 ks | vajcia |
| 250 g | Práškový cukor |
| 2 dl | mlieko |
| 2 dl | olej |
| 350 g | polohrubej múky |
| 1/2 ks | prášok do pečiva |
| 2 ks | broskyňa - čerstvá |
| 1 ks | vanilkový cukor |