rozšírené
vyhľadávanie

ingrediencie
Pridaj do zoznamu
náročnosť
kategória
dĺžka prípravy

Čerešňová bublanina

Sladkosť z piškótového cesta, ktorú upečiete veľmi jednoducho a rýchlo...

postup:

  • 1. Pripravíme si piškótové cesto. Vyšľaháme práškový a vanilkový cukor spolu so žĺtkami. Pridáme prášok do pečiva, múku a zamiešame. Prilejeme mlieko, roztopený Palmarin a zamiešame. Ušľaháme tuhý sneh z bielkov a primiešame ho do cesta. Masu vylejeme na vymastený a múkou posypaný plech. 

  • 2. Čerešne umyjeme a osušíme. Obalíme ich v práškovom cukre a naukladáme na vrch cesta. Pečieme iba na 140 stupňoch 30minut.

pridaj recept

recept upiekli:

Zatiaľ nebola pridaná žiadna fotografia.
Ak máš fotografiu tohoto receptu, zaregistruj sa a získaj z toho plynúce výhody.

Čerešňová bublanina

Sladkosť z piškótového cesta, ktorú upečiete veľmi jednoducho a rýchlo...

Hodnoť recept:
Pridal/a: / 05.06.2013
  • Celkový čas
    prípravy:
    15 min.
  • Počet
    porcií:
    -
  • Čas
    pečenia:
    30 min.
  • Teplota
    pečenia:
    140 ˚C
  • Náročnosť
    prípravy:
    ľahké
150 g Palmarín
250 g múka polohrubá
1 ks kypriaci prášok do pečiva
150 g cukor práškový
1 ks vanilínový cukor
čerešne
4 ks vajcia
150 ml mlieko

Produkt v recepte:
Palmarín

perníčky radia