Chutný a zároveň sladučký zajačik s fotopostupom.
1. Pripravíme si suroviny.
2. Najskôr si vyšľaháme tuhý sneh. Palmarin, cukor aj vanilkový cukor vyšľaháme. Po jednom zašľaháme žĺtky, pridáme mlieko, po lyžičkách múku, na striedačku so snehom.
3. Formu vymastíme tukom a vysypeme strúhankou.
4. Cesto nalejeme do formy a dáme piecť. Po upečení necháme chvíľu vychladnúť a opatrne vyberieme, pocukrujeme, poprípade ozdobíme podľa seba.
Zatiaľ nebola pridaná žiadna fotografia.
Ak máš fotografiu tohoto receptu, zaregistruj sa a získaj z toho plynúce výhody.
Chutný a zároveň sladučký zajačik s fotopostupom.
2 ks | vajce |
---|---|
60 g | Palmarín |
100 g | cukor práškový |
1 bal. | vanilínový cukor |
100 ml | mlieko vlažné |
120 g | múka polohrubá |
1/2 bal. | kypriaci prášok do pečiva |
2 ks | hrozienka |