rozšírené
vyhľadávanie

ingrediencie
Pridaj do zoznamu
náročnosť
kategória
dĺžka prípravy

Veľkonočný zajačik

Chutný a zároveň sladučký zajačik s fotopostupom.

postup:

  • Veľkonočný zajačik

    1. Pripravíme si suroviny.

  • Veľkonočný zajačik

    2. Najskôr si vyšľaháme tuhý sneh. Palmarin, cukor aj vanilkový cukor vyšľaháme. Po jednom zašľaháme žĺtky, pridáme mlieko, po lyžičkách múku, na striedačku so snehom.

  • Veľkonočný zajačik

    3. Formu vymastíme tukom a vysypeme strúhankou.

  • Veľkonočný zajačik

    4. Cesto nalejeme do formy a dáme piecť. Po upečení necháme chvíľu vychladnúť a opatrne vyberieme, pocukrujeme, poprípade ozdobíme podľa seba.

Zobraz ako obrázkový postup

pridaj recept

recept upiekli:

Zatiaľ nebola pridaná žiadna fotografia.
Ak máš fotografiu tohoto receptu, zaregistruj sa a získaj z toho plynúce výhody.

Veľkonočný zajačik

Chutný a zároveň sladučký zajačik s fotopostupom.

Hodnoť recept:
Pridal/a: / 05.06.2013
  • Celkový čas
    prípravy:
    10 min.
  • Počet
    porcií:
    -
  • Čas
    pečenia:
    35 min.
  • Teplota
    pečenia:
    200 ˚C
  • Náročnosť
    prípravy:
    ľahké
2 ks vajce
60 g Palmarín
100 g cukor práškový
1 bal. vanilínový cukor
100 ml mlieko vlažné
120 g múka polohrubá
1/2 bal. kypriaci prášok do pečiva
2 ks hrozienka
perníčky radia