Rýchla maškrta - čokoládové fondue
1. Čokoládu polámeme do sklenej misky a zalejeme mliekom. Misku položíme do hrnca s vodou a opatrne necháme na sporáku zohriať. Teplota vody nesmie byť vyššia ako 40°C. Čokoládu necháme celkom rozpustiť a podchvíľou premiešame vareškou, aby vznikla homogénna hmota.
2. V miske si potom môžete namáčať ovocie a rôzne iné maškrty napichnuté na špajle. Ak máte doma stroj na čokoládovú fontánu, stačí do nej len prichystať čokoládu.
Zatiaľ nebola pridaná žiadna fotografia.
Ak máš fotografiu tohoto receptu, zaregistruj sa a získaj z toho plynúce výhody.
Rýchla maškrta - čokoládové fondue
2 ks | čokoláda |
---|---|
4 lyžica | mlieko |
1 podľa potreby | ovocie rôzneho druhu |