rozšírené
vyhľadávanie

ingrediencie
Pridaj do zoznamu
náročnosť
kategória
dĺžka prípravy

Čokoládové fondue

Rýchla maškrta - čokoládové fondue

postup:

  • 1. Čokoládu polámeme do sklenej misky a zalejeme mliekom. Misku položíme do hrnca s vodou a opatrne necháme na sporáku zohriať. Teplota vody nesmie byť vyššia ako 40°C. Čokoládu necháme celkom rozpustiť a podchvíľou premiešame vareškou, aby vznikla homogénna hmota.

  • 2. V miske si potom môžete namáčať ovocie a rôzne iné maškrty napichnuté na špajle. Ak máte doma stroj na čokoládovú fontánu, stačí do nej len prichystať čokoládu.

pridaj recept

recept upiekli:

Zatiaľ nebola pridaná žiadna fotografia.
Ak máš fotografiu tohoto receptu, zaregistruj sa a získaj z toho plynúce výhody.

Čokoládové fondue

Rýchla maškrta - čokoládové fondue

Hodnoť recept:
Pridal/a: / 17.01.2014
  • Celkový čas
    prípravy:
    -
  • Počet
    porcií:
    -
  • Čas
    pečenia:
    -
  • Teplota
    pečenia:
    -
  • Náročnosť
    prípravy:
    ľahké
2 ks čokoláda
4 lyžica mlieko
1 podľa potreby ovocie rôzneho druhu
perníčky radia